perjantai 30. syyskuuta 2011

keittiön Nixit

Tänään kävin Nixi- keittiöllä tutustumassa Valanti Huvila- mallistoon. Meillä ei täällä Lappeenrannasaa ole edustusta, joten ajelin Mikkeliin. Tykkäsin kovasti Huvilasta. Mielestäni se on raikas, nykyaikainen, mutta kuitenkin henkii nostalgiaa. Sopivasti ajaton tyyliltään. Tykkään siitä, että rungot tulee samaan tasoon kuin ovet. Teimme myyjän kanssa suunnitelmaa ja pohdiskelin vetimiä ja tasoja. Tästä voisi tulla pienillä omilla mausteilla aika kiva :)

Palvelu Mikkelin Nixissä oli erinomaista. Oli mukava käydä, vaikka palasinkin kotiin sieltä potemaan armotonta päänsärkyä. Ilmeisesti liikaa mietintää vai kenties aivot solmussa ;)

Seuraavana vuorossa kodinhoitohuoneen suunnittelu. Maanantaina suuntaan HTH- keittiöille. Sieltä löytyi mieleinen ovimalli myös, joka sopisi hyvin kodinhoitohuoneeseen.

Mukavaa viikonloppua. Lämmintä luvassa. Nyt tarkenee.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Voi että, siä oot käyny miun kotikulmilla! :D Vanhemmat asuu parin korttelin päässä ja siitä Nixin ohi usein rullaillaan pojun kanssa kun matkataan kaupunkiin. :)
Samaa mieltä asiakaspalvelusta! Me otettiin aikanaan keittiö GL-keittiöltä, missä toinen Nixin yrittäjistä oli silloin töissä. Siinä on kyllä osaava ja asiantunteva tyyppi. :)
Ja tuo keittiö, ah, miun suosikki. Meillä taitaa olla aika samanlainen maku. :)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Ai, sielläkö työ kurvailette ;)
Myyjä oli heti positiivinen ja palveleva, vaikka en päässytkään heti käymään.
Kiva kuulla että tykkäät kans :)

Petra kirjoitti...

Ihastuttavalta näyttää. Ja noi vetimet,NAM!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Vetimiä jäin pohtimaan, että kumpi olisi parempi näistä? Jotenkin tykkäsin tuosta pienemmästä aika paljon.

minttu kirjoitti...

mun mielestä nuo pienemmät vetimet on ihanat ja tuo keittiö kans... ihan mun näkönen :)