lauantai 24. syyskuuta 2011

Voihan Vitalis

Täällä hommaa piisaa. Muuraus on aloitettu. Mies huhkii raksalla ja töissä ja minä hoidan kotihommat, lasten jutskat, oman työni ja suunnittelen keittiötä ym. taloon liittyvää. Välillä ajelen vielä rautakauppaan ja kuskaan tarvittavia papereita. Tekemisen puutetta siis ei ole ;)

Pienistä asioista pitää ammentaa jaksamista ja iloja tällaisena aikana. Tänään ilahduin tuosta kauniista Vitalis pakkauksesta, design by Ivana Helsinki.


Ilokseni löysin myös vanhoja hirsiä, joista tulee meille seinäpintaa uuteen kotiin. Tulin samalla ostaneeksi melkein koko hirsitalon... edullisesti kun sain ja kuljetuksen kera :)

Mukavaa viikonloppua kamut :)

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Uskon, että ei ole vapaa-ajan ongelmia. Meillä se olen vielä minä, joka hoitaa suurimman osan remppatöistäkin, lukuunottamatta aina sitä rysäyksessä talkoovoimin tehtävää varsinaista rakentamista, joten tiedän mistä puhut. :) Ihania värikkäitä kuvia edellisessä postauksessa. Ja voi mieletön, mikä idea laittaa vanhoja hirsiä uudessa talossa seinäpinnaksi!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Me ollaanki moitoiminaisia :)
Ootas, kun pääsen pintakäsittelyhommiin.
Hirsiä oli ihan pakko saada. Toivottavasti niistä tulee kiva seinä. Tuolla ne hitsi vieköön pihalla vielä sateessa köllöttää, kun en pysty niitä yksin siirtämään suojaan ja kukaan ei oo ehtiny. Onneks ne ei heti pilalle mene.

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Siis monitoiminaisia piti sanomani ;)

Milla kirjoitti...

Mahtava idea tuo hirsiseinä!!!
Osittain haaveilen itse(kin) vanhasta talosta mutta tämä haave tuskin tulee koskaan toteutumaan.. Mies ei innostu, hänellä maita eli tontti valmiina joten uuden rakentaminen edessä jne. Ei tosin vielä ajankohtaista, mutta parin vuoden päästä.. Kuitenkin, ihana ihana idea kuinka saada palanen vanhaa uuteen taloon!! Kerrohan sitten kuinka on toteutuksen laita..
Tsemppiä rakenteluun!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Milla, Se on joskus pienen työn takan tuo miesten houkuttelu ;) Kerron varmasti miten hirsiseinäidea onnistui :)
Kiitos tsempityksistä.