torstai 8. syyskuuta 2011

Säilytysideoita

Täällä vuokrakämpässä ei ollut minkäänlaista säilytystilaa kylppärissä ja vessassa. Jotain piti keksiä, enkä halunnut reittää kylppärin kaakeliseiniä lisää tai ostaa jotain turhia kalusteita, joita en enää uudessa talossa tarvitse. Kylppäriin ei edes olisi mahtunut mitään kalustetta. Laitoin sinne tikkaat, jotka vievät vain vähän tilaa ja ripustin niihin koreja. Korit ostin Ikeasta. Vessaan meiltä löytyi ennestään metallinen laatikosta ja sen yläpuolelle ripustin katosta roikkumaan metallilankakorin. Nyt on säilytystilaa :)
Täällä on myös yksi hauska juttu. Vaaleanpunaiset jalkalistat ... kuin huvikummussa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen kommenttini (en tiedä miksi), vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään. Pidän sinun tyylistäsi, vaikka omassa kotona täysin erilaista onkin.

Kommentti oli pakko jättää, jotta pääsisin kysymään sinulta noista vessan roikkuvista rautalankakoreista. Mistä olet ne hommannut? Meillä on nimittäin aivan samanlainen ongelma ja tuo idea sopisi aivan loistavasti yhteen nurkkaan pesukoneen takana.

Manta

Laura kirjoitti...

Hyviä säilytysvinkkejä. Erityisesti tykkään tikkaista.

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Moikka Manta, Kiva kun jätit kommentin :) Sori, että vastaan vasta nyt. Tässä bloggerissa on ilmennyt sellainen ongelma, että en enää saa ilmoitusta sähköpostiini uudesta kommentista ja en ollut huomannut kommenttiasi :(
Ne korit olen ostanut täältä Lappeenrannasta Wanhanajan sisustusliike K & K:sta, taitaapi olla Madame Stoltzin mallistosta.


Laura, Kiitos :) Tikkaat on kyllä aika monikäyttöiset myös eri huoneissa.