torstai 29. syyskuuta 2011

Kiurut kaltereiden taakse

Meillä roikkuu suosikkitapettien palasia pitkin seiniä :) Mietin, että mihin huoneeseen mitäkin laitan.
Eilen illalla sain ahaa elämyksen makuuhuoneen tapetista. Ken kiurusta kaunein, sopiikin mainiosti tuon mustan rautasängyn kaltereiden taakse. Sänkytekstiileiksi laitan sitten valkoista, harmaata ja vähän pinkkiä tai turkoosiaa.

Alunperin olen koko ajan ajatellut laittavani makuuhuoneeseen Juhannusruusu tapettia (kuva alapuolella), mutta taidankin laittaa sen työhuoneeseen :)  Tapettivalinnoillahan ei ole todellakaan kiire, mutta tykkään tehdä valintoja ajoissa, että osaan ottaa ne huomioon muissa valinnoissani ja kookonaisuus pysyy hallussa...toivottavasti ;)

PS. Keittiön ja kodinhoithuoneen suunnittelu on meneillään. Niistä lisää lähiaikoina.

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kuulostaa mainiolta. :) Meillä on varaston nurkassa odotellut pussillinen Juhannusruusuja keväästä saakka! Himppasen on poltellut kun ei mies yksinkertaisesti ole ehtinyt niitä seinälle heittämään -varsinkin viime aikoina kun tuostakin tapetista näyttää tulleen hitti, jota monet blogeissaan esittelevät.
No, toivottavasti nyt syksyllä sopiva sauma löytyisi ja saataisiin takkahuone kukkimaan. :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Ken kiuruista kaunein on ihana valinta makkariin, TOIMII, ainakin meillä! :D

Miia kirjoitti...

Molemmat on ihania tapetteja. Haluaisin tosi kovasti tuota juhannusruusua meille jossain sävyssä, mutta en oikein osaa sijoittaa sitä mihinkään huoneeseen. Ehkä sitten joskus kymmenen vuoden päästä, jos kaipaa vaihtelua ja lähdetään uudelle remonttikierrokselle ensimmäisen valmistuttua. Jos se nyt ikinä valmistuu... ;)

Petra kirjoitti...

Kauniita tapetteja molemmat! :)

Kotivalo kirjoitti...

Hienoa tuo kiuru ja voin kuvitella ne värisävysi yhdessä, kauniita! Meillä on harmaa Juhannusruusu makkarissa, tykkään kovasti.

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Sari, toivottavasti teillä kohta kukkii ruusut :)

Ruususuun äiti, Kävin kurkkamassa teidän makkaria. Kyllä se toimii, hyvältä näyttää.

Miia, niinhän se aina on, että kun saa toisesta kohdasta remontin valmiiksi, niin toisesta päästä voi taas aloittaa uudestaan ;) Seiniä on liian vähän kaikille ihanille tapeteille :)

Petra, niin miustakin :)

Kotivalo, olisi kiva nähdä kuvia ihanasta makkaristanne :)