keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Look :)

Tässä on meidän vanhempi vesseli Eetu ja hänen parturin jälkeinen look. Tarkat toiveet esitti parturille ja mieleinen tuli. :) Nyt on look kohdallaan koulukuvausta varten. On meillä jo isoja sällejä!
Toinen pikku herra ja hänen irokeesinsa ei nyt suostunuut kuvaan, vaan viuhahtaa tuolla taustalla.

Ei tässä muuta tällä kertaa. Nyt tää lähtee taas siivoomaan entistä kotia.

Aurinkoa viikkoonne :)

7 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Miusta on äitinä&opena on hauska seurata, kun lapset alkavat tietää tarkalleen mitä haluavat päälle tai miten hiukset laitetaan..
Meijän neiti se oli vaihtanu koulukuvausvaatteet omatoimisesti toisiin, mitä oli varattu, kun mie olin lähtenyt töihin - että mielenkiinnolla kuvia odotellaan.... :)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Heh! Onneks niissä kuvissa ei näy sopiiko paita hameeseen ;)... ellei joudu ryhmäkuvassa eturiviin.

Sari kirjoitti...

Just tänään mietin, että mitenhän kauan saan ihan itse päättää millaisiin vaatteisiin (2v 8kk) pojan puen... Että millon tulee se päivä kun poju sanoo, että hei mutsi, en siis todellllllllakaan aio laittaa tota lippalätsää päähäni ja ton huivin voit dumpata roskikseen samantien... Onneksi vielä on valtaa eikä poikaraukka ymmärrä vastustaa! ;)

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Sari, Meillä Eetu alko valikoida vaatteita eskari-iässä jo. Oon mie silti yrittäny vähän manipuloida ;)

Marika kirjoitti...

Rockrock! Hieno on!

Petra kirjoitti...

Ihuna! :D Hyvä että tuli mieluinen!
Ja tuohon tämän päiväseen päivitykseen. Meillä on sama juttu veskissä jossa on vain yksi pieni lääkekaapin tyylinen kaappi seinällä. Pakko oli idoida lisää tilaa kaikille härpäkkeille. Oikein ihanaa viikonloppua teille! nih, ja livinkiin on tullu kaikkea ihanuutta! NAM!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Marika, kiitos..Rock pitää välillä olla :)

Petra, Nyt pitäis kuulemma vielä saada tukka väsättyä huomiseen kuvaukseen samalla tavalla. Pieni haaste äidin aamuun ;) Mukavaa viikonloppua teillekin ja tervetuloa Livinkiin myös kurkkimaan.